Tinder mostra perfils inactius?

És una mica complex, però Tinder mostra perfils inactius! Hi ha molts factors diferents que intervenen en l'algorisme i si Tinder mostrarà o no perfils inactius, però alguns es mostraran! Tinder mostra perfils inactius si l'altra persona es va quedar sense persones per lliscar, la teva última ubicació i molts altres factors.

Tinder és una de les grans aplicacions de cites a les quals tenim accés. Tot i que l'empresa no publica directament cap informació sobre com es configuren els seus algorismes, Internet està ple de persones que han determinat si la gent veu el teu perfil fins i tot després d'un descans del món de les cites en línia. No hi ha respostes definitives, però hem treballat per recopilar els millors mites i informació que ofereix Internet.

Fa unes setmanes que estàs inactiu? Saps si Tinder mostra el teu perfil? No tinguis por! Consulta totes les respostes.



Última Ubicació

despistat, conducció, cotxe, pel·lícules/televisióParamount Pictures

Tinder es basa en la ubicació. Vas anar de vacances i pujar a Tinder? El vostre perfil serà visible allà durant un període de temps força llarg. Amb el pas del temps seràs menys visible i acabaràs abandonant la zona. Els teus partits es mantindran encara que estiguis fora d'aquesta zona! Això demostra que Tinder mostra perfils inactius.

Menys visible

telèfon, culturawww.refinery29.com

Durant un període prolongat d'inactivitat, el teu perfil es mostrarà a menys persones. Encara hi haurà algunes persones que veuran el teu perfil inactiu. Hi ha algunes raons per les quals es pot mostrar el vostre perfil a algú encara que fa setmanes que no feu servir l'aplicació. Les explorarem a continuació!

Es van quedar sense gent

www.pinterest.com

Massa lliscaments correctes per part seva faran veure el vostre perfil! Si l'altra persona s'ha quedat sense perfils actius per passar-hi el dit, és possible que comenci a obtenir el vostre perfil fins i tot si no heu estat a l'aplicació durant molt de temps. Obteniu una coincidència aleatòria després de no estar a l'aplicació durant unes quantes setmanes? Ara ja saps per què!

Suprimir l'aplicació v. Suprimir el vostre compte

nsync, adéu, músicawww.giphy.com

Si suprimeixes l'aplicació no s'elimina el teu compte! Suprimir l'aplicació només és eliminar l'aplicació del telèfon. No fa res al teu perfil. Si suprimiu el vostre compte manualment, el vostre perfil desapareixerà i ja no us mostrareu a persones noves. Tinder mostra perfils inactius durant un temps abans que finalment es quedin sense gent.


Per respondre a la pregunta definitiva, sí! Encara que hagis estat inactiu, el teu compte encara pot arribar a les persones. El veuran menys persones que si estiguessis actiu, però encara hi haurà algunes persones que trobin el teu perfil. Si voleu eliminar el vostre compte perquè no el vegin altres persones, suprimiu el vostre compte en lloc de suprimir l'aplicació. Feliç lliscament!

COMPARTIR això amb els teus amics que estimen Tinder!